Isnin, 18 Oktober 2010

Nuf fuer dich..wirklich!!


selamat ulang tahun kelahiran yang ke duapuluhdua. sesungguhnya anda muda 9 hari dari saya dan muda 35 tahun dari emak saye.. suke tak suke tak?

sesungguhnya saye ketandusan idea untuk menulis apa ..rasenye macam nak plagiat basikal punye ayat..tapi nanti awak kate saye tiru,,, bile saye tanye baz "basikal,nak tulis ape ha" boleh pulak die buat bodo ngadap laptop sambil melayari internet , yang mana die baru bayar bil digi die yang berharge 26 ringgit tuh... soooooooooooooo jual ikan..


lepas tu saya cuba untuk mencari dan mencari lagi..di mana idea yang menarik...ku pandang kipas, kurenung jendela..namun idea masih tidak kelihatan.. setelah beberapa ketika, saya rasa dah sampai masanya...





dah sampai masanya untuk saya tidur...



30 minit kemudian, terjaga dari mimpi indah lantaran menyambung semola belog ini.. dan segera membuat keputusan: ala tulis banyak2 tapi merapu buat ape kan... make di pendekkan cerita saye hadiahkan awak sebuah lagu yang ikhlas di edit dari hati norani ini..


taraaaaaaaaaaaaaa


Selamat Ulangtahun bawang

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan sekeping poskad di angin lalu

Yang selalu memberi

Ingin sekali sekala jadi penerima

Cukup dengan z4 atau mini cooper shaja

Aku ingin kau merasakan hebatnya batik buatan sendiri

Dan leburkan saja lilin di atas batik ini

Chorus

Selamat ulang tahun jusri

Kini kau bersayap, pergilah terbang

Rentaslah langit cita cita mu

Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun dr Romzey

Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti dengan sungguh x sabar
sebab kau hutang aku cekelat tahun ni

Aku tak kesah kalau engkau x setia
Kerana setiamu itu bukan daku yang punya..sobss



super duper kreatif tak saye...huh ingat awak aje yang boleh kopi tampal entri orang?saye juge boleh!


lepas tu saye curi gamba awak..yang saye rase boleh tahan kiut cam pelakon korea? ni lalu membuat keje2 mengedit.. di tampal pula dengan Gedicht jiwang yang siap disahkan dari mana ia nya datang. huh.. power!!

dan puffff .....




maka jadi lah gambar yang best ni ...



p/s: sila jadikan gambar ini profile pic pesbuk anda okay?



ok akhirun sekalian (yang ini tiade pengeditan maupun penciplaan)

diucapkan kepada saudara yusri othman (881019-01-6122) <--- ni tipu..

"selamat hari lahir yang ke 22..semoga panjang umur..murah rejeki

dan sentiasa memperoleh apa yang di hajati...kami di sini sentiasa mendoakan

kesejahteraan dan kebahagiaan anda...amin"

hihihi.....

yang terlebih ikhlas,

nns10

2 ulasan:

Bazilah berkata...

jus, 2 hari 3 malam kot jih buat ni..tolong r bagi penghargaan ke pangkat A.M.N ke ape ke hehu..selamat ulangtahun jus!

Jusri Best berkata...

baz, kalo ikutkan aku nak bagi pangkat datuk seri utama, tapi apekan daya...papepon tq bebanyak...very nice of jih...